Workshops

workshop-equipment

Stap voor stap op weg naar lekkere koffie.

Word een echte koffiekenner!

Waar begint de zoektocht naar lekkere koffie? Ga je op zoek naar koffiebonen of gemalen koffie? Koop je een toestel met alle toeters en bellen of ga je terug naar de basis? De Coffee Crusader kan je hierin perfect begeleiden. Alle workshops zijn gericht op de praktijk en geven je de mogelijkheid om zelf te experimenteren. Zo wordt ook jij een echte koffiekenner!

Onze workshops

(her)Ontdek coffee

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor mensen die hun koffiekennis willen verruimen en voor zij die open staan om hun gewoonten en rituelen i.v.m. de dagelijkse koffie te herzien. Het is voor velen een eye-opener, waar voorgemalen en donker gebrande koffie plaats zal maken voor kwaliteitsvolle ‘specialty coffee’.

Wat komt er aan bod?

Praktisch

Slow coffee

Voor wie?

Niet exclusief voor trage mensen 🙂 . Heb je je al een beetje meer verdiept in koffie en wil je beginnen experimenteren met deze techniek? Dan is deze workshop de ideale starter. We nemen een 6-tal slow coffee methodes onder de loop en gaan hiermee aan de slag.

Wat komt er aan bod?

Praktisch

Outdoor coffee

Voor wie?

Dit is een echte outdoor workshop voor de avonturiers onder ons. We starten dit avontuur met een wandeling naar onze koffiekampplaats. Daar experimenteren we met alle outdoor zetmethoden zodat je koffiemomenten tijdens je volgende avontuur de moeite waard zijn.

Wat komt er aan bod?

Praktisch