Camper Coffee

Welke koffie past het best bij jouw camper avontuur?

Camper Coffee Workshops

Heerlijke koffie moet toegankelijk zijn voor iedere avonturier. Daarom daagt de Coffee Crusader je uit om je koffiegewoontes en rituelen te herzien en organiseert hij hiervoor de nodige workshops. Tijdens de Camper Coffee Workshop bespreekt hij alle slow coffee zetmethodes voor gebruik in de Camper. Leer werken met de apparatuur die bij je past en kies je optimale smaak uit de ambachtelijk geroosterde koffiebonen. Waar wacht je op?

Avontuur en koffie, onafscheidelijk met elkaar verbonden. De Coffee Crusader zet je graag op weg om de optimale zetmethode op jouw camper avonturen af te stemmen.

26 & 27 november staan helemaal in het teken van overheerlijke koffie in de Camper

Wat mag je verwachten?

Een praktijkgerichte workshop.

Toegespitst op de reiziger met camper of mobilhome.

Uitleg over de 5 belangrijkste slow coffee methodes.

Mokka pot / Aeropress / French press / V60 filter / Perkolator.

Malen, zetten en proeven.

Ga zelf aan de slag tot je de juiste smaak te pakken hebt.

Wanneer kan je een workshop volgen?

Er worden tijdens het Camper Coffee Weekend 6 workshops georganiseerd. Gezien we praktisch aan de slag gaan met de verschillende zetmethodes, is iedere workshop beperkt tot 8 personen. U kan zich inschrijven voor één van de volgende tijdstippen:

Adventure in life is good

consistency in coffee even better

Waar gaan deze workshops door?

De workshops worden gegeven in het experience center van de Coffee Crusader op doe-mee-boerderij ‘t Groenhof in Pulle. Er is voldoende ruime parking voor uw camper of mobilhome.

Boek hier je workshop*

*De reserveringskosten voor de workshop bedragen 10 EUR per persoon. Zo willen we het aantal ‘no-shows’ beperken. Wanneer u effectief aan de workshop deelneemt, zal dat bedrag in mindering gebracht worden van uw aankopen. In het andere geval zal u geen teruggave mogen verwachten van de reserveringskosten.

Camper Coffee Workshop

10,00

Maak kennis met alle slow coffee zetmethodes voor gebruik in de Camper.

Beschikbaarheid: 22 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Tijdens de Camper Coffee Workshop bespreekt de Coffee Crusader alle slow coffee zetmethodes voor gebruik in de Camper. Hij leert je werken met de apparatuur die het best bij je past en geeft advies over de smaak van zijn ambachtelijk geroosterde koffiebonen.

De volgende zetmethodes komen aan bod:

  • V60 filter
  • Mokka pot
  • Aeropress GO
  • French Press
  • Perkolator

Omdat heerlijke koffie altijd en overtal toegankelijk moet zijn, worden er geen methodes besproken die gebruik maken van elektriciteit. Zo tover je off-grid de beste smaken tevoorschijn.

Event Details

Venue: Groenhoeve, Cauwenberglei 46, 2243 Pulle

Phone: 0488 417 393

Email: mario@coffeecrusader.be